Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pan brioche
- 400 g di farina manitoba
-
4
g di lievito di birra disidratato
lub 15 g di lievito di birra fresco, sbriciolato - 70 g zucchero
- 20 g di latte intero
- 4 uova, medie (circa 60 g)
- 15 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 170 g di burro a pezzi
- 250 g di acqua
Insalata di cavolo rosso
- 250 g di cavolo rosso a pezzi (5 cm)
- 100 g di carota, pelata e a pezzi (5 cm)
- 100 g di maionese
- 1 ½ cucchiaio di aceto di mele
- 10 g di senape di Digione
- 5 g di zucchero
- ¼ di cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
Mini pan brioche
- 1 uovo, sbattuto
- semi di sesamo, a piacere
Pulled Pork
- 2 spicchi di aglio
- 100 g di cipolla in quarti
- 600 g filetto di maiale, a pezzi (2 cm)
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaio di paprika in polvere, affumicata
- 10 g di zucchero grezzo di canna
- 1 cucchiaio di aglio in polvere
- 5 g di sale
- 200 g di salsa barbecue
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 948 kJ / 227 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 6.8 g
- Sód
- 332 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h
Sushi burger
45min
Cioccolatini al caramello salato (TM6)
3h
Patate duchessa (TM6)
1h
Involtini primavera con Affettatutto Bimby® (TM6)
1h
Pulled pork a Cottura Lenta
7 godz.
Piadina romagnola
15 Min
Panettone gastronomico farcito
7h 30 min
Tra-pizza alla parmigiana di melanzane
5 godz. 30 min
Panini al vapore con pancia di maiale e cavolo rosso (Gua Bao)
1h 20min
Gyoza
1h
Focaccia ad alta idratazione TM6
5h