![Pizza multicereali con Brie, prosciutto crudo e confettura di fichi Pizza multicereali con Brie, prosciutto crudo e confettura di fichi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2e73097f-6baf-4346-bec0-50cf84e102e3/Derivates/2e3e218d-aaee-442f-bb69-d002c550b55a.jpg)
Wersje kompatybilne
Pizza multicereali con Brie, prosciutto crudo e confettura di fichi
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 465 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero grezzo di canna
- 350 g di farina multicereali
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 5 g di sale + q.b.
- 20 g di succo di limone
- 200 g di passata di pomodoro
- origano secco, a piacere
- 250 g di Brie a fette
- 80 g di prosciutto crudo a fette
- 50 g di confettura di fichi
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1831.2 kJ / 437.7 kcal
- Białko
- 19.3 g
- Węglowodany
- 54.3 g
- Tłuszcz
- 15.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 8 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 636.7 mg
Alternatywne przepisy
Panini integrali alla paprika
3h 30min
Piccoli calzoni TM6
4h 30min
Ravioli al radicchio in crema di balsamico
1ч. 30 мин.
Torta soffice al cioccolato e arachidi
1ч. 30 мин.
Pane ai cereali
3ч.
Focaccia integrale con i pomodorini (vegan)
4h
Pizza vegetariana a lunga lievitazione
20h
Focaccia ai semi di chia farcita
4h
Pizza integrale con crema di asparagi, mascarpone e salmone affumicato
5h 30min
Pizza barese ai pomodorini
2ч.
Focaccia barese TM6
4h
Pizza napoletana
9 godz.