
Urządzenia i Akcesoria
Anelli cioccolato e mandorle
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
12 porzioni
Składniki
-
di cioccolato fondente50 g
-
di mandorle100 g
-
di burro a pomata80 g
-
di zucchero vanigliato, fatto in casa1 cucchiaino
-
di latte20 g
-
di farina100 g
-
di semi di sesamo tostati15 g
-
uovo sbattuto con la forchetta1
-
di latte2 cucchiaini
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
213 kcal /
892 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
13.2 g
Węglowodany
17.3 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
5.1 g
Sód
152.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Rientro a scuola
45 Przepisów
Włochy
Włochy