Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di cioccolato fondente
- 100 g di mandorle
- 80 g di burro, a pomata
- 1 cucchiaino di zucchero vanigliato, fatto in casa
- 20 g di latte
- 100 g di farina
- 15 g di semi di sesamo, tostati
- 1 uovo, sbattuto con la forchetta
- 2 cucchiaini di latte
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 892 kJ / 213 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 17.3 g
- Tłuszcz
- 13.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.1 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 152.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Biscotti alle nocciole e fondente (senza lattosio)
35min
Biscotti alle nocciole e crema gianduia (senza uova)
1h 30 min.
Biscotti sandwich al burro di arachidi
30min
Cookies con frutta secca
1h
Cioccolata al latte e cookies
15 min
Sandwich arcobaleno
40 min.
Tagliata di frutta esotica (TM6)
30min
Focaccia integrale con cipolle e peperoni (TM6)
3h 20 min
Bignè arcobaleno
2h
Brioches con il tuppo
3h
Torta ubriaca al vino rosso
2h
Focaccia cipolle e zucca
2h