
Urządzenia i Akcesoria
Anelli cioccolato e mandorle
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
12 porzioni
Składniki
-
50 g di cioccolato fondente
-
100 g di mandorle
-
80 g di burro a pomata
-
1 cucchiaino di zucchero vanigliato, fatto in casa
-
20 g di latte
-
100 g di farina
-
15 g di semi di sesamo tostati
-
1 uovo sbattuto con la forchetta
-
2 cucchiaini di latte
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
213 kcal /
892 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
13.2 g
Węglowodany
17.3 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
5.1 g
Sód
152.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Rientro a scuola
45 Przepisów
Włochy
Włochy