Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g di latte intero
- 120 g di yogurt naturale bianco, non zuccherato
- 100 g di latte condensato non zuccherato
- Wartości odżywcze
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 544.3 kJ / 130.1 kcal
- Białko
- 5.6 g
- Węglowodany
- 15.3 g
- Tłuszcz
- 5.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.1 g
- Sód
- 58 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ricotta (TM6)
16h 30min
Yogurt
12 Std.
Yogurt greco con composta di frutti di bosco
19 Std.
Yogurt al caffè (con fermenti per yogurt)
12h 15min
Yogurt ai frutti di bosco (con fermenti per yogurt)
10h 30 min
Yogurt alla vaniglia
12h 20min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18h 20min
Gelato al caramello salato (TM6)
14 Std.
Caramello liquido
35min
Latte condensato
1 godz.
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12h 15min
Yogurt al naturale (nel boccale)
12 godz. 10 min