![Treccia di pane alle olive Treccia di pane alle olive](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/287B43BF-BF20-4748-9494-FAC9CE8F9C8D/Derivates/6839bd6c-32dd-4a50-9b24-b94398610b85.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di latte
- 6 g di lievito di birra fresco
- 200 g di farina tipo 00
- 300 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- 120 - 150 g di olive taggiasche denocciolate a rondelle
- 1250 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 9372 kJ / 2240 kcal
- Białko
- 67.5 g
- Węglowodany
- 394.6 g
- Tłuszcz
- 43.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 27.5 g
- Błonnik
- 23.6 g
Alternatywne przepisy
Panini integrali alle erbe (TM6)
45 min
Pane contadino ai cereali
7h
Filoncini di semola
4小时
Pane al latte con semi di papavero
1h 40min
Pane ai pomodorini secchi e rosmarino
4h 30min
Pane alla ricotta
3h
Pane alla birra (TM6)
4小时
Mezzaluna di pane al farro
3h
Panini all'olio (TM6)
1 Std. 10 Min
Brioche morbide molisane
7h
Pane bianco
3h
Bottoncini al latte semidolci (TM6)
45 min