Urządzenia i Akcesoria
Treccia di pane alle olive
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
1000 g
Składniki
-
250 g di latte
-
6 g di lievito di birra fresco
-
200 g di farina tipo 00
-
300 g di farina tipo 0
-
10 g di sale
-
120 - 150 g di olive taggiasche denocciolate a rondelle
-
1250 g di acqua
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
505.8 mg
Białko
6.4 g
Kalorie
900.9 kJ /
215.3 kcal
Tłuszcz
2.8 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
40.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Panini all'olio (TM6)
1 godz. 10 min
Focaccia alle cipolle
2 godz. 40 min
Pane veneziano
18 godz. 30 min
Pane morbido di farro
19 godz.
Pane alla birra (TM6)
4 godz.
Pane ai pomodorini secchi e rosmarino
4 godz. 30 min
Ciabattine
3 godz. 30 min
Panini integrali alle erbe (TM6)
45 min
Filone di sola semola
2 godz. 50 min
Mezzaluna di pane al farro
3 godz.
Pane semplice
4 godz.
Filoncini di semola
4 godz.