Treccia di pane alle olive
TM6

Treccia di pane alle olive

4.5 (56 ocen)

Składniki

  • 250 g di latte
  • 6 g di lievito di birra fresco
  • 200 g di farina tipo 00
  • 300 g di farina tipo 0
  • 10 g di sale
  • 120 - 150 g di olive taggiasche denocciolate a rondelle
  • 1250 g di acqua

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
9372 kJ / 2240 kcal
Białko
67.5 g
Węglowodany
394.6 g
Tłuszcz
43.5 g
Tłuszcz nasycony
27.5 g
Błonnik
23.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy