柳橙咖哩油醋醬

柳橙咖哩油醋醬

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 人份

Składniki

  • 核桃油 或其他堅果油
    200 克
  • 柳橙汁 新鮮現榨
    130 克
  • 柳橙皮 (1公分 x 3公分)
    1 片
  • 乾蔥 對切半
    30 克
  • 黃芥末醬 (辣味)
    20 克
  • 咖哩粉
    ½ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 水果醋 (如:蘋果、桃子)
    20 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 0.8 g
Kalorie 1947.8 kJ / 465.5 kcal
Tłuszcz 50.3 g
Błonnik 0.4 g
Węglowodany 3.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...