Urządzenia i Akcesoria
鱈魚馬鈴薯佐蕃茄淋醬
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 人份
Składniki
-
馬鈴薯 切塊(約3-4公分)800 克
-
橄欖油 多備一些塗抹用30 克
-
6 片 白肉魚片, (任何種類,每片120-200克)狗鱈魚排 (每片約120-200克)6 片
-
鹽 依個人口味調整2 茶匙
-
洋蔥 切塊150 克
-
蒜頭1 粒
-
紅蘿蔔 切塊100 克
-
白酒 (opcjonalnie)50 克
-
番茄 切塊400 克
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
水100 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
33 g
Kalorie
1269 kJ /
302 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3.4 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品多功能料理機基礎食譜
191 Przepisów
Tajwan
Tajwan