百菇雞湯

百菇雞湯

4.6 26 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 帶皮帶骨雞腿肉 切塊(約5公分)
    500 克
  • 10 克
  • 切片
    10 克
  • 乾香菇 泡發
    30 克
  • 800 克
  • 米酒
    20 克
  • 紅棗 泡發備用
    10 克
  • 雪白菇 (約1包),去除根部,剝散
    150 克
  • 鴻喜菇 (約1包),去除根部,剝散
    150 克
  • 1 茶匙
  • 枸杞 泡發
    5 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 26.3 g
Kalorie 1233 kJ / 294 kcal
Tłuszcz 16 g
Błonnik 4.5 g
Węglowodany 10.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...