Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de tomates rouges, très mûres, coupées en deux
- 1 - 2 gousses d'ail
- 80 g de poivron vert, coupé en morceaux
- 40 g d'oignon, coupé en deux
- 100 g de concombre, partiellement épluché, coupé en morceaux
- 10 g de vinaigre de vin rouge
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 10 - 20 g d'huile d'olive
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 296 kJ / 70 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gaspacho concombre-feta
10min
Gaspacho de tomate à la framboise
15min
Soupe de concombre à la menthe
15min
Gaspacho
12h
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2h
Soupe froide de concombre au basilic
10min
Soupe froide au concombre
1h
Concombre tzatziki
5min
Gaspacho de betterave
10min
Gaspacho de melon
10min
Juillet - Gaspacho et sorbet tomate basilic
2h 30 min
Tartare de saumon frais
15min