Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de tomates rouges, très mûres, coupées en deux
- 1 - 2 gousses d'ail
- 80 g de poivron vert, coupé en morceaux
- 40 g d'oignon, coupé en deux
- 100 g de concombre, partiellement épluché, coupé en morceaux
- 10 g de vinaigre de vin rouge
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 10 - 20 g d'huile d'olive
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 296 kJ / 70 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gaspacho d'avocat au citron vert
15 Min
Gaspacho concombre-vinaigre balsamique et glace chèvre-poivre de Sichuan
12h
Guacamole
5 menit
Gaspacho
12h
Tartare de saumon frais
15 Min
Velouté de potiron et crevette
35 dk
Soupe froide au concombre
1sa
Gaspacho de tomate à la framboise
15 Min
Gaspacho de betterave
10 Min
Gaspacho concombre, cumin et gouda
10 Min
Concombre tzatziki
5 menit
Gaspacho de melon
10 Min