Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bizcochos
- 50 g de mantequilla en trozos
- 8 huevos
- 250 g de azúcar
- 250 g de harina de repostería
- ½ sobre de levadura química en polvo
- 1 pellizco de sal
Relleno y cobertura
- 600 g de nata (35% de grasa) fría
- 100 g de fresas
- 100 g de moras frescas
- 10 g de azúcar
- 120 g de frambuesas
- 1 cucharada de azúcar glas (para espolvorear)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1753 kJ / 418 kcal
- Białko
- 8.1 g
- Węglowodany
- 41.9 g
- Tłuszcz
- 23.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.1 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 135.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Erizos de chocolate
2óra 30p
Tarta de limón y merengue
2 godz. 10 min
Caracolas de hojaldre con gorgonzola
45 min
Tarta de Pascua de zanahoria y tres chocolates al aceite de oliva virgen extra
3 Std. 20 Min
Tarta versátil para celebrar
4h
Bundt cake de chocolate
2 godz.
Minitartaletas de lemon pie
1u. 45min
Layer cake de nata y frutos rojos
2 Std. 15 Min
Chiffon de chocolate y buttercream
2óra 30p
Bizcocho triple de chocolate
2óra 20p
Red velvet cupcakes
1h
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5 Std.