Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bizcochos
- 50 g de mantequilla en trozos
- 8 huevos
- 250 g de azúcar
- 250 g de harina de repostería
- ½ sobre de levadura química en polvo
- 1 pellizco de sal
Relleno y cobertura
- 600 g de nata (35% de grasa) fría
- 100 g de fresas
- 100 g de moras frescas
- 10 g de azúcar
- 120 g de frambuesas
- 1 cucharada de azúcar glas (para espolvorear)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1753 kJ / 418 kcal
- Białko
- 8.1 g
- Węglowodany
- 41.9 g
- Tłuszcz
- 23.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.1 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 135.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brioche de chocolate y avellana
2u. 20min
Tartaletas de chocolate con dulce de leche y nuez
2h
Minitartaletas de chocolate con manzana
50min
Volcán de chocolate
15min
Focaccia dulce de avellanas
2 godz. 45 min
Gingerbread waffles
1h
Casita de Navidad
6 Std.
Cookie cheesecakes
1 Std. 40 Min
Roscón trenzado de brioche con avellanas
3 Std.
Mississippi mud cake
50min
Mini eclairs de frambuesa
3 Std.
Galette bretona con beicon, champiñones y huevo
30min