Tartaletas 'raw' con cheesecake de frambuesas

Tartaletas 'raw' con cheesecake de frambuesas

3.4 14 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
8 unidades

Składniki

  • de aceite de coco
  • 160 g de frutos secos variados (avellanas, almendras, nueces, etc.)
  • 240 g de dátiles sin hueso
  • 70 g de copos de avena
  • 60 g de aceite de coco y un poco más para engrasar
  • 4 hojas de gelatina
  • 450 - 500 g de frambuesas
  • 40 g de zumo de limón
  • 400 g de queso mascarpone
  • 16 hojas de menta fresca
  • 8 ramilletes de grosellas rojas

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 556 kcal / 2327 kJ
Białko 8.7 g
Tłuszcz 44.6 g
Węglowodany 33.1 g
Błonnik 9.7 g
Tłuszcz nasycony 23.6 g
Sód 24.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...