Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Relleno
- 250 g de cebolla en cuartos
- 30 g de aceite de oliva
- 250 g de carne de pollo (en trozos de 2-3 cm)
- ½ cucharadita de pimentón
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 2 cucharadas de eneldo fresco picado
- 30 g de caldo de pollo
Pasta fresca
- 300 g de harina de trigo
- 3 yemas de huevo
- 110 g de agua
- 15 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
- harina de trigo para trabajar la masa
Cocción
- 1500 - 2000 g de caldo de pollo
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1056 kJ / 252 kcal
- Białko
- 11.1 g
- Węglowodany
- 29.9 g
- Tłuszcz
- 9.9 g
- Błonnik
- 1.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ñoquis de patata
50min
Krustenbraten mit Malzsauce (panceta asada con corteza crujiente)
2h 50min
Rillettes de cerdo
2h 10min
Pierna de cordero asada con vino tinto y romero (MEATER)
9h
Brochetas de ternera marinadas (Satay) - Indonesia
2h 30min
Ravioli de ricota y jamón con crema de salvia
1u. 45min
Relleno para pavo asado
1u.
Raviolis de calabaza asada y ricota en caldo de cordero (Cocción lenta)
9h
Gingerbread waffles
1u.
Bollitos con malvaviscos
2u.
Entraña de ternera con chimichurri (HESTAN CUE)
30min
Crêpes Suzette
1h 30 min