Raviolis de pollo y eneldo (Kreplach) - Israel

Raviolis de pollo y eneldo (Kreplach) - Israel

3.6 8 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 raciones

Składniki

Relleno
  • 250 g de cebolla en cuartos
  • 30 g de aceite de oliva
  • 250 g de carne de pollo (en trozos de 2-3 cm)
  • ½ cucharadita de pimentón
  • ½ cucharadita de sal
  • 2 pellizcos de pimienta molida
  • 2 cucharadas de eneldo fresco picado
  • 30 g de caldo de pollo
Pasta fresca
  • 300 g de harina de trigo
  • 3 yemas de huevo
  • 110 g de agua
  • 15 g de aceite de oliva
  • 1 cucharadita de sal
  • harina de trigo para trabajar la masa
Cocción
  • 1500 - 2000 g de caldo de pollo

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 252 kcal / 1056 kJ
Białko 11.1 g
Tłuszcz 9.9 g
Węglowodany 29.9 g
Błonnik 1.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...