Urządzenia i Akcesoria
Garnelen, Paprika und Chili anbraten
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
400 g
Składniki
-
20 g OlivenölÖl20 g
-
rote Paprika in Streifen (5 x 0,5 cm)200 g
-
rote Chilischote, frisch in Scheiben½
-
Garnelen, roh, mittelgroß, geschält (à ca. 30 g), entdarmt, trocken getupft200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
286 mg
Białko
7 g
Kalorie
402 kJ /
96 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Anbraten
23 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Rindfleischstreifen, Paprika und Zwiebeln anbraten
25 min
Lachswürfel anbraten
15 min
Gemischtes Gemüse anbraten
30 min
Pilze anbraten (300 g)
25 min
Paprika anbraten (200 g)
20 min
Rindfleischstreifen und Zwiebeln anbraten
15 min
Pilze und Speckwürfel anbraten
20 min
Garnelen anbraten
15 min
Hähnchenfleischstreifen anbraten
15 min
Hähnchenfleischwürfel anbraten
15 min
Putenfleischstreifen anbraten
15 min
Rindfleischstreifen anbraten
15 min