Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 - 5 ramitas de estragón fresco (solo las hojas, reserve los tallos)
- 80 g de chalotas
- 80 g de vinagre de vino blanco
- 180 g de mantequilla en trozos
- 4 yemas de huevo
- ½ - 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- Wartości odżywcze
- na 300 g
- Kalorie
- 6530 kJ / 1560 kcal
- Białko
- 14.1 g
- Węglowodany
- 19.8 g
- Tłuszcz
- 160.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 97.8 g
- Błonnik
- 3.2 g
- Sód
- 1806 mg
Alternatywne przepisy
Salsa bearnesa
15 Min
Bacalao con salsa tártara (HESTAN CUE)
20 Min
Huevos benedict con aguacate y holandesa de azafrán
1小时
Salsa holandesa
15 Min
Pera al caramelo con crema y canutillo crujiente
4u.
Salsa Bernesa TM6
20 Min
Salsa soubise (Espesar)
30min
Salsa bearnesa
15 Min
Boquerones marinados con sorbete de Bloody Mary
4 Std. 30 Min
Salsa de vainilla o Crema inglesa (Espesar)
15 Min
Salsa holandesa (Espesar)
15 Min
Salsa a la pimienta
20 Min