Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 - 5 ramitas de estragón fresco (solo las hojas, reserve los tallos)
- 80 g de chalotas
- 80 g de vinagre de vino blanco
- 180 g de mantequilla en trozos
- 4 yemas de huevo
- ½ - 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- Wartości odżywcze
- na 300 g
- Kalorie
- 6530 kJ / 1560 kcal
- Białko
- 14.1 g
- Węglowodany
- 19.8 g
- Tłuszcz
- 160.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 97.8 g
- Błonnik
- 3.2 g
- Sód
- 1806 mg
Alternatywne przepisy
Salsa Bernesa TM6
20min
Salsa holandesa (Espesar)
15 Min
Solomillo Wellington con puré de patata, zanahorias y salsa de vino dulce (MEATER)
2h 40min
Ternera Stroganoff
1 Std.
Salsa soubise (Espesar)
30 Min
Ensalada con helado de queso roquefort y vinagreta de nueces
6 godz. 15 min
Salsa holandesa
15 Min
Curry de cordero y cuscús con pepino y menta (Cocción lenta)
6h 30min
Salsa bearnesa
15 Min
Salsa aurora (Espesar)
15 Min
Solomillo de ternera poco hecho con salsa bearnesa (Al vacío)
2h 20 min
Huevos benedict con aguacate y holandesa de azafrán
1 Std.