Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de agua
- 1 cucharadita de azúcar
- 20 g de levadura prensada fresca
- 120 g de kéfir
- 200 g de harina integral
- 250 g de harina de fuerza (y un poco más para espolvorear)
- 1 cucharadita de sal
- aceite para engrasar
- 1 cucharada de semillas de lino
- 1 cucharada de semillas de sésamo
- 1 cucharada de pipas de calabaza
- 1 cucharada de pipas de girasol
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 394 kJ / 94 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 15.9 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.2 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 81.5 mg
Alternatywne przepisy
Pan de molde integral con espinacas
1 Std. 40 Min
Pan integral con muesli
4 Std.
Panecillos alemanes de trigo y centeno
12 Std. 30 Min
Pan integral con cerveza negra y dátiles
2h 40 min
Pan de nueces
3h 45min
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16h 50min
Pan rústico de cúrcuma
9 Std. 30 Min
Pan integral con harina multicereales
3j 50 menit
Pan de espelta
2 godz. 20 min
Pan integral de molde
3sa
Pan integral de espelta y centeno
2h 15 min
Pan de cinco semillas
1h 50min