炒花椰菜

炒花椰菜

4.8 47 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
3 人份

Składniki

  • 15 克
  • 切絲
    15 克
  • ¼ 茶匙
  • 50 克
  • 綠花椰菜 切小朵(約2公分)
    300 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 137.8 mg
Białko 3.8 g
Kalorie 314.9 kJ / 75.3 kcal
Tłuszcz 5.2 g
Błonnik 3.2 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...