Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 citrons jaunes non traités, l'écorce seulement ("(Voir "Conseil(s)")
- 1500 g d'eau
- 50 g de gingembre confit, doux
- 180 - 200 g de sucre de canne complet non raffiné, type rapadura (voir "Conseil(s)")
- Wartości odżywcze
- na 380 g
- Kalorie
- 4497 kJ / 1070 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 247 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 21 g
- Sód
- 12 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Blancs-mangers au miel et aux agrumes
6h 30min
Poichichade
10 Min
Pizza au curcuma aux anchois, fleurs de courgettes et oignons
2 Std. 15 Min
Pesto d'algues nori
20 Min
Cassoulet de haricots au pesto de noix
4 Std. 30 Min
Raifort au coing
Pas d’évaluation
AOUT - Condiment catalan - Richard Toix
3h 30min
Cakes oignon-ricotta à la sauge
1 Std.
"Tzatziki" sucré au melon
12h
Puddings au caramel
1h 5min
Feuilles de vigne farcies aux riz et fruits secs
13h 20min
Pâté végétal
3h 50min