Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de crème liquide entière
- 150 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
- 2 œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 160 g de noix de coco fraîche, râpée
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 784.3 kJ / 185.8 kcal
- Białko
- 2.9 g
- Węglowodany
- 16.1 g
- Tłuszcz
- 12.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.8 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 25.5 mg
Alternatywne przepisy
Le vendômois
5h
Rochers coco
30 min
Gâteau magique à la noix de coco
1h
Papet jurassien
2h 45min
Minicannelés aux speculoos
1 Std. 20 Min
Cookies choco-speculoos
30 min
Fondant mousseux à la pâte à tartiner chocolat-noisette
30 min
Moelleux poire-noisette
45 min
Biscuits craquelés au chocolat
2 Std. 35 Min
Brownie aux noix de pécan
40 min
Cookie géant
40 min
Cookies au chocolat au lait et aux noix de pécan
1h 10min