Urządzenia i Akcesoria
Cookies cœur bonbon au caramel
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
20 pièces
Składniki
-
180 g de farine de blé
-
140 g de sucre roux
-
1 c. à café levure chimique (½ sachet)
-
1 pincée de sel
-
1 œuf
-
130 g de beurre
-
150 g pépites de chocolat
-
25 bonbons au caramel, type Werther's Original
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pièce
Sód
63.9 mg
Białko
1.7 g
Kalorie
748.7 kJ /
177.8 kcal
Tłuszcz
8.7 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Węglowodany
23.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Les cookies
11 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Muffins chocolat blanc, cœur de rhubarbe
50 min
Cookies fourrés à la pâte à tartiner
1 godz. 10 min
Minicookies aux guimauves
55 min
Glace à la brioche
7 godz.
Moelleux coco et cœur coulant chocolat
2 godz. 30 min
Pastador aux speculoos
20 min
Cookie géant aux 3 chocolats et canneberges
35 min
Brownies au caramel
1 godz. 20 min
Carrés gourmands au beurre de cacahuète
2 godz. 50 min
Cookies chocolat-cacahuète
35 min
Cookies choco-speculoos
30 min
Cookie géant
40 min