Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Les pâtes à l'amande, au cacao et au cacao foncé
- 125 g de beurre, coupé en morceaux
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 125 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 20 g de poudre d'amande
- 1 ½ c. à soupe de cacao en poudre non sucré
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 427.2 kJ / 101.8 kcal
- Białko
- 1.6 g
- Węglowodany
- 12.3 g
- Tłuszcz
- 5.1 g
- Błonnik
- 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sablés au chocolat
50min
Comme un biscuit BN®
1hod. 30min
Sablés choco-coco
45min
Mikados multicolores
1u. 45min
Galette des rois au chocolat
1h 40min
Biscuits poisson d'avril
55min
Biscuits fourrés type Oréo®
1h 15min
Sablés viennois au chocolat
50min
Biscuits "Monsieur Moustache"
1hod. 30min
Cookies aux 3 chocolats
50min
Biscuits spirales chocolat-vanille
1hod. 30min
Brookie
1h