Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Les pâtes à l'amande, au cacao et au cacao foncé
- 125 g de beurre, coupé en morceaux
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 125 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 20 g de poudre d'amande
- 1 ½ c. à soupe de cacao en poudre non sucré
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 427.2 kJ / 101.8 kcal
- Białko
- 1.6 g
- Węglowodany
- 12.3 g
- Tłuszcz
- 5.1 g
- Błonnik
- 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Goûters fondants au chocolat
1h
Biscuits fourrés type Oréo®
1 Std. 15 Min
Biscuits pain d'épices
45 min
Masque de carnaval
1 godz. 45 min
Biscuits "Monsieur Moustache"
1h 30min
Tablette de chocolat au blé soufflé
2 Std. 40 Min
Biscuits spirales chocolat-vanille
1h 30min
Comme un biscuit BN®
1h 30min
Cookies cœur bonbon au caramel
30 min
Biscuits craquelés au chocolat
2 Std. 35 Min
Brookie
1h
Cookies aux 3 chocolats
50min