Urządzenia i Akcesoria
Chutney de cebola, cenoura e pera
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
450 g
Składniki
-
azeite20 g
-
cebola cortada em fatias (ver dica)300 g
-
cenoura cortada em cubos150 g
-
pera-rocha cortada em cubos100 g
-
sementes de coentros1 c. chá de
-
cardamomo abertas4 vagens de
-
½ c. chá de pimenta pretapimenta-de-sichuan½ c. chá de
-
açúcar amarelo250 g
-
sal1 c. chá de
-
vinagre de sidra250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
1 g
Kalorie
1211 kJ /
290 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
59 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Revista Janeiro 2020
22 Przepisy
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Molho de tomate e manjericão
25 Min
Pão de cebola com massa-mãe
9 Std. 15 Min
Chutney de cebola roxa
24 Std.
Bochechas de porco lento
16 Std.
Caramelizar 400-500 g de cebola
50 Min
Chutney de cebola roxa
24 Std.
Pickles de curgete
360 Std.
Chucrute branca ou roxa
144 Std.
Pesto de rúcula e noz
5 Min
Areias de queijo e alecrim
25 Min
Patê de beringela e pimento
50 Min
Doce de malagueta
35 Min