Urządzenia i Akcesoria
Chutney de cebola, cenoura e pera
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
450 g
Składniki
-
azeite20 g
-
cebola cortada em fatias (ver dica)300 g
-
cenoura cortada em cubos150 g
-
pera-rocha cortada em cubos100 g
-
sementes de coentros1 c. chá de
-
cardamomo abertas4 vagens de
-
½ c. chá de pimenta pretapimenta-de-sichuan½ c. chá de
-
açúcar amarelo250 g
-
sal1 c. chá de
-
vinagre de sidra250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
1 g
Kalorie
1211 kJ /
290 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
59 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Revista Janeiro 2020
22 Przepisy
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Chutney picante de manga e malagueta
45 min
Bacalhau em sous-vide com esmagada de batata
1 godz. 50 min
Substituto caseiro de sal
35 min
Lemon curd
20 min
Queijo quark com dica para queijo-creme
15 godz. 20 min
Chutney de tomate
12 godz.
Pickles de cenoura
30 min
Mostarda de limão
12 godz.
Chutney de cebola roxa
24 godz.
Cenouras do Algarve
1 godz. 30 min
Maionese de ervas
5 min
Maionese
5 min