Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de pimiento verde en trozos
- 100 g de pimiento rojo en trozos
- 100 g de cebolla en cuartos
- 1 huevo duro (opcjonalnie)
- 200 g de aceite de oliva virgen extra
- 50 g de vinagre de vino
- 1 cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 600 g
- Kalorie
- 7821.4 kJ / 1869.4 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 20.2 g
- Tłuszcz
- 198.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 30.9 g
- Błonnik
- 5.5 g
- Sód
- 2340.6 mg
Alternatywne przepisy
Patatas guisadas con congrio y almejas
25min
Bonito a la riojana
50min
Champiñones o setas al ajillo
20min
Pastel de cabracho
2 godz. 50 min
Calamares en su tinta
1h 5min
Vinagreta de pimientos
5min
Rollo de bonito
1 Std. 10 Min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40min
Piquillos rellenos y vinagreta de pimientos
10min
Bonito encebollado (Cantabria)
1 Std. 10 Min
Pimientos de piquillo con ajos
15min
Salpicón de marisco
20min