Alcachofas a la cerveza

Alcachofas a la cerveza

4.4 526 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 raciones

Składniki

  • 1200 g de alcachofas frescas
  • 2 - 3 ramitas de perejil fresco
  • 2 dientes de ajo
  • 50 g de aceite de oliva
  • 1 cucharada de maicena
  • ½ pastilla de caldo de carne (para 0,5 l.)
  • 1 pellizco de pimienta blanca molida
  • 1 pellizco de hebras de azafrán
  • 330 g de cerveza
  • 100 g de dados de beicon ahumado

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 231 kcal / 967 kJ
Białko 8.64 g
Tłuszcz 19.35 g
Węglowodany 5.38 g
Błonnik 14.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...