Steak haché au gruyère

Steak haché au gruyère

4.3 85 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions

Składniki

  • de persil frais, équeutés
    3 brins
  • de coriandre fraîche équeutés
    3 brins
  • d'échalotes coupées en deux
    50 g
  • de beurre
    10 g
  • de viande hachée
    700 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    ½ c. à café
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    5 pincées
  • de gruyère coupé en tranches (0,5 cm d'épaisseur et 5 cm de côté)
    120 g
  • d'eau
    500 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 312.7 kcal / 1301.7 kJ
Białko 27.7 g
Tłuszcz 22.3 g
Węglowodany 1.3 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 10.7 g
Sód 299.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...