
Urządzenia i Akcesoria
Steak haché au gruyère
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
de persil frais, équeutés3 brins
-
de coriandre fraîche équeutés3 brins
-
d'échalotes coupées en deux50 g
-
de beurre10 g
-
de viande hachée700 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts½ c. à café
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts5 pincées
-
de gruyère coupé en tranches (0,5 cm d'épaisseur et 5 cm de côté)120 g
-
d'eau500 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
312.7 kcal /
1301.7 kJ
Białko
27.7 g
Tłuszcz
22.3 g
Węglowodany
1.3 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
10.7 g
Sód
299.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°23
40 Przepisów
Francja
Francja