Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 hojas de gelatina
- 300 g de nata (35% de grasa)
- 100 g de horchata
- 100 g de leche condensada
- 240 g de licor 43 Orochata®
- 6 panecillos fartons, en mitades longitudinales
- ½ cucharadita de canela molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2186 kJ / 522 kcal
- Białko
- 6.9 g
- Węglowodany
- 33.7 g
- Tłuszcz
- 40.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.3 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 152.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Milhojas de turrón y crema de anís
11h
Biscuit de turrón
6 Std. 15 Min
Helado de leche merengada con gató mallorquín
1h
Coulant de turrón
15min
Tiramisú de limón
6 godz. 25 min
Aperitivo de queso con arándanos y jamón
15min
Tartaletas crujientes de marisco
40min
Panna cotta de turrón de Jijona
3 Std. 10 Min
Leche merengada
5 min
Pastel de turrón y chocolate
3u. 50min
Tarta de flan de chocolate con profiteroles
4h 30 min
Flan de turrón
3h 40min