Urządzenia i Akcesoria
Semifrío de Licor 43 Orochata con fartons
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
10 raciones
Składniki
-
4 hojas de gelatina
-
300 g de nata (35% de grasa)
-
100 g de horchata
-
100 g de leche condensada
-
240 g de licor 43 Orochata®
-
6 panecillos fartons, en mitades longitudinales
-
½ cucharadita de canela molida
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 ración
Sód
152.4 mg
Białko
6.9 g
Kalorie
2186 kJ /
522 kcal
Tłuszcz
40.6 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
33.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mousse de turrón con galleta crujiente de cereales y chocolate
1 godz. 20 min
Pan de Calatrava al vapor
1 godz. 15 min
Samosas de morcilla de berenjena
1 godz. 15 min
Paparajotes (Murcia)
45 min
Granizado de café capuchino
5 min
Toña alicantina (Comunidad Valenciana)
2 godz. 30 min
Coca de morcilla
1 godz. 10 min
Mandonguilles de abadejo
1 godz.
Leche merengada
5 min
Monas de Pascua
2 godz. 40 min
Tarta de moka
1 godz. 30 min
Coca de llanda
40 min