Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 hojas de gelatina
- 300 g de nata (35% de grasa)
- 100 g de horchata
- 100 g de leche condensada
- 240 g de licor 43 Orochata®
- 6 panecillos fartons, en mitades longitudinales
- ½ cucharadita de canela molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2186 kJ / 522 kcal
- Białko
- 6.9 g
- Węglowodany
- 33.7 g
- Tłuszcz
- 40.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.3 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 152.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Buñuelos de viento de calabaza
1 Std. 10 Min
Mandonguilles de abadejo
1sa
Cóctel de champán de fresa con mini tartaletas de queso saladas
3h 40min
Tronquitos de turrón
1 godz. 40 min
Bocaditos de turrón
1 godz. 40 min
Pastel de crêpes con mousse de mango
5 Std. 20 Min
Mousse de turrón con galleta crujiente de cereales y chocolate
1h 20min
Mousse de crema de orujo
2h
Panna cotta de turrón de Jijona
3h 10min
Tarta de moka
1 godz. 30 min
Pastel de chocolate y queso con pistachos
9 Std. 30 Min
Tarta de flan de chocolate con profiteroles
4h 30min