Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Gelatina de mango
- 2 hojas de gelatina
- 200 g de mango maduro en trozos
- 100 g de azúcar
- 20 g de zumo de limón
Bizcocho plancha
- 2 huevos
- 60 g de azúcar
- 60 g de harina
- 1 pellizco de sal
Relleno
- 300 g de turrón de Jijona blando en trozos
- 550 g de leche
- 200 g de nata
- 100 g de azúcar
- 2 sobres de cuajada en polvo (24 g)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1304 kJ / 312 kcal
- Białko
- 6.9 g
- Węglowodany
- 41.1 g
- Tłuszcz
- 13.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.1 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 81.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse de turrón con galleta crujiente de cereales y chocolate
1 Std. 20 Min
Tiramisú de limón
6 Std. 25 Min
Delicias de melocotón en conserva
5h
Postre de mango y coco con salsa de chocolate
3 Std. 20 Min
Panna cotta de turrón de Jijona
3 Std. 10 Min
Tarta de chocolate con crema de pistachos y glaseado espejo
24h
Pastelitos red velvet de crema de turrón
5 Std. 15 Min
Tarta de turrón
1 Std. 20 Min
Tarta mousse de piña
6h 30min
Tarta mousse de limón
4h 30min
Pudin de arroz con leche y galletas de canela
3 Std. 20 Min
Flan de turrón
3 godz. 40 min