Pani alla segale
TM5 TM6

Pani alla segale

4.8 (18 ocen)

Składniki

  • 70 g di fiocchi di avena
  • 500 g di acqua
  • 20 g di lievito di birra fresco sbriciolato
    lub 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g)
  • 2 cucchiai di miele
  • 100 g di olio di semi di girasole + + q.b. per oliare
  • 200 g di farina di segale
  • 130 g di farina manitoba + q.b. per infarinare
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • ½ - 1 cucchiaino di semi di finocchio (opcjonalnie)
  • 250 g di farina manitoba

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
1738 kJ / 415 kcal
Białko
9 g
Węglowodany
61 g
Tłuszcz
14 g
Błonnik
4.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy