
Urządzenia i Akcesoria
Pani alla segale
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
8 pezzi
Składniki
-
70 g di fiocchi di avena
-
500 g di acqua
-
20 g di lievito di birra fresco sbriciolato
-
2 cucchiai di miele
-
100 g di olio di semi di girasole + + q.b. per oliare
-
200 g di farina di segale
-
130 g di farina manitoba + q.b. per infarinare
-
1 ½ cucchiaino di sale
-
½ - 1 cucchiaino di semi di finocchio (opcjonalnie)
-
250 g di farina manitoba
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
415 kcal /
1738 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
61 g
Błonnik
4.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Più che pane
5 Przepisów
Włochy
Włochy