Pani alla segale

Pani alla segale

4.8 18 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
8 pezzi

Składniki

  • 70 g di fiocchi di avena
  • 500 g di acqua
  • 20 g di lievito di birra fresco sbriciolato
    2 cucchiaini di lievito di birra disidratato, (8 g)
  • 2 cucchiai di miele
  • 100 g di olio di semi di girasole + + q.b. per oliare
  • 200 g di farina di segale
  • 130 g di farina manitoba + q.b. per infarinare
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • ½ - 1 cucchiaino di semi di finocchio (opcjonalnie)
  • 250 g di farina manitoba

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 415 kcal / 1738 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 61 g
Błonnik 4.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...