
Urządzenia i Akcesoria
Pani alla segale
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
8 pezzi
Składniki
-
di fiocchi di avena70 g
-
di acqua500 g
-
di lievito di birra fresco sbriciolato20 g
-
di miele2 cucchiai
-
di olio di semi di girasole + + q.b. per oliare100 g
-
di farina di segale200 g
-
di farina manitoba + q.b. per infarinare130 g
-
di sale1 ½ cucchiaino
-
di semi di finocchio (opcjonalnie)½ - 1 cucchiaino
-
di farina manitoba250 g
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
415 kcal /
1738 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
61 g
Błonnik
4.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Più che pane
5 Przepisów
Włochy
Włochy