Tartellette con zabaione salato agli asparagi (senza glutine)
TM31 TM5 TM6

Tartellette con zabaione salato agli asparagi (senza glutine)

4.7 (22 oceny)

Składniki

  • ½ dose di pasta sfoglia, come da capitolo Basi
  • 100 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
  • 150 g di latte intero
  • 10 g di fecola di patate, consentita da prontuario
  • 15 g di burro
  • 2 tuorli
  • 130 g di punte di asparagi, lessate a tocchetti
  • 80 g di prosciutto cotto a cubetti, consentito da prontuario

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1422 kJ / 340 kcal
Białko
11.7 g
Węglowodany
16.6 g
Tłuszcz
25.7 g
Błonnik
2.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy