Torta Palpiton

Torta Palpiton

4.4 15 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
16 pezzi

Składniki

  • di zucchero
    100 g
  • limone la scorza (senza la parte bianca)
    ½
  • di pere Kaiser con la buccia, a dadini (1 cm)
    600 g
  • di amaretti
    150 g
  • di pane raffermo precedentemente ammollato nel latte e strizzato
    60 g
  • uovo
    1
  • di cacao amaro in polvere
    15 g
  • di uvetta precedentemente ammollata e strizzata
    60 g
  • di pinoli sgusciati
    30 g
  • di liquore alle erbe
    60 g

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 137 kcal / 573 kJ
Białko 2.4 g
Tłuszcz 2.5 g
Węglowodany 23.6 g
Błonnik 1.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...