
Urządzenia i Akcesoria
Torta Palpiton
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
16 pezzi
Składniki
-
di zucchero100 g
-
limone la scorza (senza la parte bianca)½
-
di pere Kaiser con la buccia, a dadini (1 cm)600 g
-
di amaretti150 g
-
di pane raffermo precedentemente ammollato nel latte e strizzato60 g
-
uovo1
-
di cacao amaro in polvere15 g
-
di uvetta precedentemente ammollata e strizzata60 g
-
di pinoli sgusciati30 g
-
di liquore alle erbe60 g
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
137 kcal /
573 kJ
Białko
2.4 g
Tłuszcz
2.5 g
Węglowodany
23.6 g
Błonnik
1.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Il carrello di dicembre
20 Przepisów
Włochy
Włochy