
Urządzenia i Akcesoria
Quiche di patate e cipolle
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
12 fette
Składniki
Quiche
-
220 g di farina tipo 00
-
140 g di burro freddo a pezzi
-
1 cucchiaino di sale
-
1 tuorlo
-
50 g di acqua
Ripieno
-
150 g Parmigiano Reggiano a pezzi
-
150 g di cipolla a pezzi
-
300 g di patate novelle cotte e a fette
-
4 uova
-
100 g di latte
-
1 cucchiaino di sale
-
1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
Wartości odżywcze na 1 fetta
Kalorie
258.9 kcal /
1083.2 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
16.3 g
Węglowodany
21.3 g
Błonnik
1.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

È primavera
25 Przepisów
Włochy
Włochy