
Urządzenia i Akcesoria
Gelato ai mirtilli con cialda corallo
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 40 min
6 porzioni
Składniki
Gelato ai mirtilli
-
200 g di mirtilli freschi + q.b.
-
500 g di panna (30-40% di grassi) fredda
-
300 g di latte condensato ben freddo
Cialda corallo
-
100 g di acqua
-
30 g di olio di semi di girasole
-
1 pizzico di sale
-
14 g di amido di mais (maizena)
-
zucchero a velo q.b.
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
519.7 kcal /
2174.3 kJ
Białko
6.1 g
Tłuszcz
40.4 g
Węglowodany
36.2 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
22.6 g
Sód
120.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Come in gelateria
100 Przepisów
Włochy
Włochy