Urządzenia i Akcesoria
Choron sauce (Tomato béarnaise)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
350 g
Składniki
-
fresh tarragon leaves and stalks separated2 - 3 sprigs
-
fresh chervil leaves and stalks separated (see Tips)2 - 3 sprigs
-
tomato50 g
-
eschalots80 g
-
white wine vinegar80 g
-
unsalted butter cut into pieces180 g
-
egg yolks4
-
salt½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
tomato paste1 - 2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 350 g
Sód
2385.8 mg
Białko
16.1 g
Kalorie
6636 kJ /
1580 kcal
Tłuszcz
166.8 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
102.4 g
Węglowodany
5.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tartare sauce
10 min
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55 min
Veal pizzaiola
40 min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55 min
Béarnaise sauce
20 min
Golden baklava
25 godz. 25 min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24 godz. 30 min
Nam Jim
10 min
Orange and passionfruit Eton mess
2 godz. 50 min
Diane sauce
20 min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 min
Prawn and saffron arancini
25 godz.