蔥花玉子牛蓋飯

蔥花玉子牛蓋飯

4.6 21 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
2 人份

Składniki

  • 15 克
  • 洋蔥 切絲
    120 克
  • 火鍋牛肉片 切片(長約5公分)
    250 克
  • 味醂
    15 克
  • 醬油
    20 克
  • 米酒
    10 克
蒸煮
  • 帶殼洗淨 (室溫)
    2 顆
  • 白米 洗淨,瀝乾
    200 克
  • 1200 克
  • 切蔥花
    25 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 665.7 mg
Białko 35.3 g
Kalorie 4253.5 kJ / 963.8 kcal
Tłuszcz 49.4 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 297.9 g
Węglowodany 90.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...