Urządzenia i Akcesoria
蔥花玉子牛蓋飯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
2 人份
Składniki
-
油15 克
-
洋蔥 切絲120 克
-
火鍋牛肉片 切片(長約5公分)250 克
-
味醂15 克
-
醬油20 克
-
米酒10 克
蒸煮
-
蛋 帶殼洗淨 (室溫)2 顆
-
白米 洗淨,瀝乾200 克
-
水1200 克
-
蔥 切蔥花25 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
665.7 mg
Białko
35.3 g
Kalorie
4253.5 kJ /
963.8 kcal
Tłuszcz
49.4 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
297.9 g
Węglowodany
90.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
下班輕鬆煮
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan