枸杞蒸鱈魚

枸杞蒸鱈魚

4.7 12 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
1 人份

Składniki

  • 日式醬油
    20 克
  • 米酒
    5 克
  • ¼ 茶匙
  • 鱈魚片
    250 克
  • 切片
    15 克
  • 枸杞 洗淨,瀝乾
    1 大匙
  • 500 克
  • 新鮮香菜 只取葉子
    3 根

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1128.3 mg
Białko 14.7 g
Kalorie 899.4 kJ / 215 kcal
Tłuszcz 14.8 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 1716.7 g
Węglowodany 3.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...