Urządzenia i Akcesoria
榨菜肉絲麵
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
2 人份
Składniki
-
榨菜 切絲150 克
-
水 (含浸泡及煮麵用)1700 克
-
米酒2 茶匙
-
梅花肉 切絲 (約0.5公分×5公分)300 克
-
醬油1 大匙
-
糖10 克
-
油10 克
-
蒜頭10 克
-
薑 切絲5 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
鹽 (可省略)¼ 茶匙
-
高湯塊2 塊
-
家常麵150 克
-
蔥 切蔥花10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 2 人份
Sód
7331.2 mg
Białko
80.2 g
Kalorie
5933.4 kJ /
1419.5 kcal
Tłuszcz
58.1 g
Błonnik
8.5 g
Tłuszcz nasycony
177.6 g
Węglowodany
138.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品X李易
4 Przepisy
Tajwan
Tajwan