花生豬腳湯
TM6 TM5

花生豬腳湯

4.8 (5 ocen)

Składniki

  • 15 克 嫩薑 ,切片
  • 1000 克 水
  • 600 克 豬腳 ,切塊(約4公分),預先川燙去血水
  • 1 片 甘草
  • 3 粒 白胡椒粒
  • 100 克 罐頭花生 ,洗淨,備用
  • ½ 茶匙 鹽

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2609.9 kJ / 623.8 kcal
Białko
43.6 g
Węglowodany
11.7 g
Tłuszcz
45.3 g
Tłuszcz nasycony
8419.6 g
Błonnik
3.3 g
Sód
330.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy