Urządzenia i Akcesoria
京醬肉絲
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
豬里肌肉 切絲(約0.5公分×5公分)300 克
-
糖1 茶匙
-
醬油2 茶匙
-
米酒2 茶匙
-
油10 克
-
甜麵醬 依個人口味調整1 - 1 ½ 大匙
-
烏醋¼ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
蔥 切絲,泡水後瀝乾8 枝
-
新鮮紅辣椒 去籽,切絲1 枝
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
235.6 mg
Białko
16.6 g
Kalorie
646.6 kJ /
154.7 kcal
Tłuszcz
6.8 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
5.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
中式家常美味秘密
44 Przepisy
Tajwan
Tajwan