Urządzenia i Akcesoria
蠔油杏鮑菇
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份
Składniki
-
油25 克
-
新鮮杏鮑菇 切 5 × 1 × 0.5 公分 厚的長條300 克
-
紅蘿蔔 切絲50 克
-
蠔油20 克
-
醬油5 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
276.7 mg
Białko
1.8 g
Kalorie
523 kJ /
125 kcal
Tłuszcz
8.5 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
11.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
人氣高溫食譜
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan