蠔油杏鮑菇

蠔油杏鮑菇

4.8 4 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份

Składniki

  • 25 克
  • 新鮮杏鮑菇 切 5 × 1 × 0.5 公分 厚的長條
    300 克
  • 紅蘿蔔 切絲
    50 克
  • 蠔油
    20 克
  • 醬油
    5 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 276.7 mg
Białko 1.8 g
Kalorie 523 kJ / 125 kcal
Tłuszcz 8.5 g
Błonnik 2.1 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Węglowodany 11.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...