Urządzenia i Akcesoria
家常炒肉末
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭30 克
-
油15 克
-
豬粗絞肉600 克
-
新鮮四季豆 切小段(約 1 公分)30 克
-
蠔油1 大匙
-
糖20 克
-
魚露20 克
-
李型番茄 對半切10 粒
-
新鮮九層塔 只取葉子,切碎10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
30.5 g
Kalorie
1525 kJ /
364 kcal
Tłuszcz
21.4 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
10.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
胃口大開下飯菜
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan