家常炒肉末

家常炒肉末

3.3 9 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    30 克
  • 15 克
  • 豬粗絞肉
    600 克
  • 新鮮四季豆 切小段(約 1 公分)
    30 克
  • 蠔油
    1 大匙
  • 20 克
  • 魚露
    20 克
  • 李型番茄 對半切
    10 粒
  • 新鮮九層塔 只取葉子,切碎
    10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 30.5 g
Kalorie 1525 kJ / 364 kcal
Tłuszcz 21.4 g
Błonnik 0.8 g
Węglowodany 10.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...