Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 克 老薑 ,切塊(約2公分)
- 70 克 水
- 400 克 梅花火鍋肉片
- 15 克 醬油膏
- 15 克 味醂
- 15 克 米酒
- 20 克 油
- 100 克 洋蔥 ,切條(約1公分)
- 七味粉 ,少許
- 10 克 蔥 ,切蔥花
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1750.8 kJ / 418.8 kcal
- Białko
- 15.9 g
- Węglowodany
- 6.7 g
- Tłuszcz
- 35.7 g
- Błonnik
- 0.7 g