番茄培根起士焗烤飯

番茄培根起士焗烤飯

4.6 14 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    10 克
  • 洋蔥
    20 克
  • 30 克
  • 培根 切丁(約1公分)
    80 克
  • 罐裝番茄泥
    60 克
  • 義大利綜合香料
    ½ 茶匙
  • 洗淨,瀝乾
    150 克
  • 高湯
    420 克
  • 青椒 切丁(約1公分)
    20 克
  • 牛番茄 切丁(約1公分)
    60 克
  • ¼ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 比薩起士絲
    100 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 16.8 g
Kalorie 1779.2 kJ / 425.6 kcal
Tłuszcz 20.7 g
Błonnik 0.9 g
Węglowodany 43.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...