Urządzenia i Akcesoria
番茄培根起士焗烤飯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭10 克
-
洋蔥20 克
-
油30 克
-
培根 切丁(約1公分)80 克
-
罐裝番茄泥60 克
-
義大利綜合香料½ 茶匙
-
米 洗淨,瀝乾150 克
-
高湯420 克
-
青椒 切丁(約1公分)20 克
-
牛番茄 切丁(約1公分)60 克
-
鹽¼ 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
比薩起士絲100 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
16.8 g
Kalorie
1779.2 kJ /
425.6 kcal
Tłuszcz
20.7 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
43.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
幸福便當菜
61 Przepisów
Tajwan
Tajwan