
Urządzenia i Akcesoria
Biszkopt
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 kawałków
Składniki
-
masło ilość do natłuszczenia formy
-
jajka4
-
cukru120 g
-
cukru waniliowego, wykonanego w TM1 łyżeczka
-
mąki pszennej120 g
-
proszku do pieczenia (opcjonalnie)1 łyżeczka
-
soli (opcjonalnie)1 szczypta
Wartości odżywcze na 1 kawałek
Kalorie
145.4 kcal /
608.5 kJ
Białko
4.3 g
Tłuszcz
2.2 g
Węglowodany
27.1 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Sód
49.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Krem maślany na bazie bezy szwajcarskiej
20 min
Kakaowa rolada z kremem śmietanowym i owocami
4 godz.
Tort biszkoptowy z masą z mascarpone
2 godz. 55 min
Masa maślana
5 min
Tort czekoladowy z truskawkami
2 godz. 30 min
Tort kawowy
2 godz. 10 min
Karpatka
5 godz.
Tort czekoladowy z wiśniami
8 godz.
Biszkopt czekoladowy
4 godz.
Wilgotny biszkopt z olejem
4 godz.
Biszkopt kakaowy z olejem
4 godz.
Biszkopt kakaowy
4 godz.