Torta ricotta e cacao (senza glutine)
TM6 TM5

Torta ricotta e cacao (senza glutine)

3.1 (16 ocen)

Składniki

  • 3 uova
  • 150 g di zucchero
  • 50 g di cacao amaro in polvere
  • 300 g di ricotta fresca, scolata dal siero
  • 1 - 2 cucchiai di zucchero a velo

Wartości odżywcze
na 1 fetta
Kalorie
625 kJ / 149 kcal
Białko
5.9 g
Węglowodany
18.9 g
Tłuszcz
6.1 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Błonnik
3.3 g
Sód
93.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy