
Urządzenia i Akcesoria
Cebulowe bułki z oregano
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
10 sztuk
Składniki
-
cebuli przekrojonej na pół150 g
-
masła pokrojonego na kawałki40 g
-
wody200 g
-
mąki pszennej plus dodatkowa ilość do oprószenia500 g
-
drożdży świeżych pokruszonych20 g
-
oregano, suszonego3 łyżeczki
-
cukru1 łyżeczka
-
soli2 łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
225.6 kcal /
943.9 kJ
Białko
6.2 g
Tłuszcz
3.9 g
Węglowodany
41 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Sód
469 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PYSZNE HISTORIE
66 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Chlebek hot dog do odrywania
1 godz. 30 min
Bułki z suszonymi pomidorami i oliwkami (rosnące przez noc)
12 godz. 35 min
Chleb z serem i salami
1 godz. 50 min
Ziołowy chleb pełnoziarnisty
1 godz. 45 min
Chleb z serem i sokiem pomidorowym
1 godz. 45 min
Chleb jabłkowy z płatkami owsianymi i tymiankiem
1 godz. 30 min
Chleb żytnio-pszenny z oliwkami i bazylią
2 godz. 30 min
Zielony chleb ze szpinakiem
2 godz. 45 min
Bułki śniadaniowe
1 godz. 40 min
Bułki wrocławskie
2 godz.
Chleb cebulowy z wędzonym serem
2 godz. 55 min
Chleb pszenny z siemieniem lnianym
2 godz. 30 min