櫻花蝦炒四季豆
TM5 TM6

櫻花蝦炒四季豆

3.8 (13 ocen)

Składniki

  • 5 克 蒜頭
  • 10 克 櫻花蝦
  • 1 大匙 油
  • 300 克 新鮮四季豆 ,去頭尾和筋,切段(約3公分)
  • 20 克 水
  • ½ 茶匙 鹽

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
243.8 kJ / 61 kcal
Białko
5.5 g
Węglowodany
5.5 g
Tłuszcz
3.8 g
Błonnik
2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy