Urządzenia i Akcesoria
咕咾肉
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
豬里肌肉 切小塊300 克
-
鹽1 茶匙
-
米酒50 克
-
太白粉1 大匙
-
油炸油 視鍋子深度調整800 克
-
青椒 或紅甜椒,切塊70 克
-
洋蔥 (約¼顆),切塊70 克
-
油2 大匙
-
糖2 大匙
-
醋4 大匙
-
番茄醬2 茶匙
-
醬油1 茶匙
-
鳳梨罐頭 切塊6 片
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
17.224 g
Kalorie
2076 kJ /
496 kcal
Tłuszcz
40.258 g
Błonnik
0.934 g
Węglowodany
11.873 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
小館風情
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan