Urządzenia i Akcesoria
紅莧菜炒小魚乾
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭2 粒
-
油20 克
-
小魚乾 用水沖洗,瀝乾10 克
-
水30 克
-
紅莧菜 切段300 克
-
鹽1 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
3.989 g
Kalorie
291 kJ /
69 kcal
Tłuszcz
5.33 g
Błonnik
1.957 g
Węglowodany
2.276 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台灣四季家常菜
71 Przepisów
Tajwan
Tajwan