紫菜酥

紫菜酥

3.8 15 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
8 人份

Składniki

  • 純芝麻油
    15 克
  • 白芝麻
    15 克
  • 乾紫菜 剪小塊(約0.5公分×1公分)
    30 克
  • ¼ 茶匙
  • ¾ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 8 人份

Białko 11.5 g
Kalorie 1333.2 kJ / 318.7 kcal
Tłuszcz 24.1 g
Błonnik 10.3 g
Węglowodany 24.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...