Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de perejil fresco (solo las hojas)
- 1 diente de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
-
100
g de boletus frescos cortados en láminas
lub 30 g de boletus deshidratados cortados en láminas - 1 ¼ cucharadita de sal
- 100 g de champiñones frescos en láminas
- 1200 g de agua
- 300 g de tagliatelle al huevo (pasta seca)
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra recién molida (al gusto)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1659.4 kJ / 396.2 kcal
- Białko
- 11.4 g
- Węglowodany
- 53.7 g
- Tłuszcz
- 13.4 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Arroz con tomate
30min
Crema de verduras
35min
Pak choi salteado
10min
Macarrones con tomate y chorizo
25min
Fideuá de verduras
40min
Risotto
30min
Verduras rellenas
1 Std. 20 Min
Macarrones a la carbonara
25min
Arroz con verduras, gambas y jamón
45min
Macarrones con alcachofas, jamón y ricota salada
30min
Tagliatelle de zanahoria y calabacín
35min
Tagliatelle con salsa de boletus
2h 30min