Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de palitos de cangrejo
- 5 huevos
-
200
g de atún al natural o en aceite, escurrido
lub 3 latas de mejillones en escabeche (escurridos) - 400 g de leche evaporada Ideal®
- 50 - 80 g de pimientos del piquillo escurridos
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1027 kJ / 245 kcal
- Białko
- 26.4 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 9.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.5 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 511.4 mg
Alternatywne przepisy
Espinacas a la crema con huevos poché
35min
Coliflor con bechamel
55min
Pudin de gambas, cangrejo y atún
4óra 20p
Pastel de atún
4h 55min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45min
Calamares en su tinta
1h 5min
Pastel de calabacín y bonito
4h
Pastel de calabacín con gratinado de piñones
1 Std. 30 Min
Flan de bacalao con piquillos al ajillo
1h
Pastel de salmón
2 Std. 20 Min
Pudin de bacalao
2h 30min
Pudin de bonito y piquillos
5h 10min