Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de palitos de cangrejo
- 5 huevos
-
200
g de atún al natural o en aceite, escurrido
lub 3 latas de mejillones en escabeche (escurridos) - 400 g de leche evaporada Ideal®
- 50 - 80 g de pimientos del piquillo escurridos
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1027 kJ / 245 kcal
- Białko
- 26.4 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 9.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.5 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 511.4 mg
Alternatywne przepisy
Pudin de bacalao
2h 30min
Pudin de bonito y piquillos
5h 10min
Cebollas rellenas de beicon y queso
1h 15min
Salsa de tomate
40min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45min
Calamares en su tinta
1h 5min
Flan de bacalao con piquillos al ajillo
1h
Pastel de calabacín y bonito
4h
Endibias gratinadas
40min
Pastel de salmón
2u. 20min
Pastel de atún
4 godz. 55 min
Pudin de gambas, cangrejo y atún
4h 20min